Матвєєва Н. А. Салат-латук (Lactuca sativa L.) як об'єкт біотехнологічних досліджень та продуцент рекомбінантних протеїнів / Н. А. Матвєєва // Біотехнологія. - 2010. - 3, № 1. - С. 9-17. - Бібліогр.: 63 назв. - укp.Висвітлено основні досягнення в біотехнології цінної агрономічної культури - салату. Розглянуто такі напрями досліджень, як оптимізація умов культивування іn vitro, розроблення методів виділення ізольованих протопластів, соматичної гібридизації, регенерації рослин. Надано результати експериментів з генетичної трансформації з метою створення трансгенних рослин, стійких до біотичних та абіотичних факторів, а також рослин - продуцентів рекомбінантних протеїнів. Індекс рубрикатора НБУВ: Е50*441.23 + Е50*725.111.3 + П241.41-31
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж100178 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|