Гринчук В. Ю. Особливості розвитку кооперації та агропромислової інтеграції в молочному підкомплексі АПК / В. Ю. Гринчук // Актуал. проблеми економіки. - 2010. - № 8. - С. 57-63. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Розглянуто та систематизовано основні чинники, що зумовлюють виникнення та розвиток агропромислових інтеграційних процесів у сфері виробництва, переробки та збуту молока. Запропоновано функціональну структуру інтегрованих формувань у молокопродуктовому підкомплексі. Висвітлено різноманітні форми інтеграційної співпраці, зокрема, встановлено, що найбільш поширеною формою співпраці у сфері збуту та переробки молока стала спільна діяльність на підставі договорів. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.250.0-451.51
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж23291 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|