РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000432302<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Романьок С. В. 
Аналіз забезпеченості сировинними ресурсами у кондитерському виробництві / С. В. Романьок // Актуал. проблеми економіки. - 2007. - № 8. - С. 132-138. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Досліджено динаміку обсягу виробництва борошняних, цукристих і шоколадних кондитерських виробів. Оцінено економічну ефективність використання енергоресурсів. Проаналізовано забезпеченість сировинними ресурсами у кондитерській промисловості та прибутковість виробничого процесу за видами економічної діяльності.


Індекс рубрикатора НБУВ: У053.9(4УКР)306.751.7-553

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж23291 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського