РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000418177<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Бєлкін Л. 
Проблеми державного контролю в організації харчування учнів загальноосвітніх шкіл / Л. Бєлкін // Освіта і упр.. - 2011. - 14, № 4. - С. 152-159. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.

Проаналізовано напрямки і засоби державного контролю у сфері організації харчування учнів загальноосвітніх шкіл. Визначено та охарактеризовано види державного контролю у сфері організації харчування учнів ЗНЗ: державний фінансовий контроль, державний контроль якості та безпеки харчування, державний податковий контроль. Наведено розрахунок вартості обіду станом на червень 2010 р. та структуру витрат підприємств громадського харчування України. Досліджено чинну нормативну базу, викладену в Методичних рекомендаціях щодо забезпечення безпеки харчування та організації системи державного контролю, об’єктами якого можуть бути як підприємства громадського харчування, так і органи державної влади та органи місцевого самоврядування. Зазначено, що відсутність уніфікації цих норм у різних нормативних актах та стандартах ускладнюють створення належної системи контролю.

Проанализированы направления и средства государственного контроля в сфере организации питания учащихся общеобразовательных школ. Определены и охарактеризованы виды государственного контроля в сфере организации питания учащихся: государственный финансовый контроль, государственный контроль качества и безопасности питания, государственный налоговый контроль. Приведены расчет стоимости обеда по состоянию на июнь 2010 г. и структура затрат предприятий общественного питания Украины. Исследованы действующая нормативная база, изложенная в Методических рекомендациях по обеспечению безопасности питания и организации системы государственного контроля, объектами которого могут быть как предприятия общественного питания, так и органы государственной власти и органы местного самоуправления. Отмечено, что отсутствие унификации этих норм по разным нормативным актам и стандартам затрудняют создание надлежащей системы контроля.

In the article the basics of state control in the food service students in secondary schools. We consider the direction of such control.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р128.94-37

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж15566 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського