РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000409289<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Скареднов Д. Ю. 
Хімічний склад і фізико-хімічні властивості м'язової та жирової тканини свиней за умов використання білкових соєвих кормів / Д. Ю. Скареднов // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2013. - № 3. - С. 175-179. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Наведено результати дослідження хімічного складу та фізико-хімічних властивостей м'язової й жирової тканини свиней, відгодованих на раціонах із використанням білкових соєвих кормів різних технологій виробництва: експандування під тиском (концентрат сухий білковий соєвий кормовий - КСБСК), віджим під пресом (макуха соєва), екструзія (екструдат соєвий). За контроль використана макуха соняшникова. Встановлено, що за хімічним складом і фізико-хімічними властивостями м'язова та жирова тканини всіх піддослідних груп свиней знаходяться на рівні нормативних показників, що свідчить про достатньо високу якість свинини. У процесі порівняння якісних показників між дослідними групами аналогів вірогідної різниці не встановлено. Проте у м'язовій тканині тварин, відгодованих на КСБСК, простежувалася тенденція певного збільшення показників сухої та органічної речовини, протеїну й енергетичної цінності.


Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.21 + П65-273

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського