Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000401990<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Тіхонова Н. О. Економіко-екологічні особливості моделювання продуктового портфелю підприємств м'ясоперебної галузі / Н. О. Тіхонова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44. - С. 181-185. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Розглянуто проблеми моделювання продуктових портфелів підприємств м'ясопереробної галузі; діагностики найбільш важливих факторів, що впливають на стан досліджуваної галузі; вивчення динаміки у процесі формування продуктового портфелю, як явища, що стосуються зміни його структури; дослідження перспективних напрямків розвитку підприємств харчової галузі; визначення факторів впливу на асортимент підприємств м'ясопереробної галузі; діагностики специфічних "точок контролю та втручання" у процес формування продуктового портфелю. Для вирішення цих питань запропоновано створення еволюційної моделі формування продуктового портфелю м'ясопереробних підприємств та побудову алгоритму циклічних перетворень фаз цієї еволюційної моделі. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.2 в611
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|