Збарський В. К. Економіка продуктового підкомплексу : навч. посіб. для підготов. фахівців ОКР "Магістр" спец. напрямів галузі знань "Економіка та підприємництво" у ВНЗ III - IV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / В. К. Збарський, В. І. Мацибора, С. М. Рогач, А. А. Чалий, Л. М. Степасюк; ред.: В. К. Збарський. - 2-ге вид., доповн. і переробл.. - К. : Компринт, 2013. - 385 c. - Бібліогр.: с. 338-348 - укp.Висвітлено об'єктивні закономірності формування продуктового підкомплексу. Викладено теоретичні та методологічні умови розвитку та ефективності функціонування інтегрованих галузей. Обгрунтовано основні напрями стабілізації та економічного зростання продовольчого підкомплексу на основі інноваційно-інвестиційної діяльності. Увагу приділено економіці зерно- , картопле- та молокопродуктового, плодово-овочевого, олійно-жирового, м'ясо-, рибо- та птахівничопродуктового підкомплексів. Зазначено, що для подальшого розвитку продовольчого підкомплексу України необхідно подолати негативні тенденції до уповільнення економічного зростання, зупинити спад виробництва, підвищити ефективність використання його ресурсного потенціалу, вдосконалити асортимент і покращити якість продовольчих товарів. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)320-982 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА772917 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|