РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000386958<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Лавріненко Н. М. 
Моделювання перемішування в'язкопластичних харчових середовищ / Н. М. Лавріненко, О. І. Бескровний // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 178-185. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Досліджено структурно-механічні характеристики харчових мас під час перемішування, а, саме, поведінку частинок наповнювача в формі кулі в дисперсній фазі під впливом деформації простого зсуву.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського