РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000383953<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Гвоздєв О. В. 
Технологія і механізація виробництва м'ясо-молочних продуктів : підруч. для учнів проф.-техн. НЗ : у 2 кн.. Кн. 2. Технологія і механізація переробки молока і виробництва молочних продуктів / О. В. Гвоздєв, Ф. Ю. Ялпачик, Н. П. Загорко, Т. О. Шпиганович. - Мелітополь, 2013. - 463 c. - Бібліогр.: с. 461-463 - укp.

Описано основні відомості про молоко як сировину для виробництва молочних продуктів. Розглянуто загальні технологічні процеси виробництва молочної продукції. Викладено біохімічні та мікробіологічні основи виробництва кисломолочних продуктів. Наведено способи виробництва масла та схеми технологічних процесів. Досліджено особливості механізації виробництва твердих сирів. Увагу приділено питанню виробництва згущенних і сухих молочних продуктів. Розглянуто технологічний процес виробництва морозива. Наведено технологію виробництва казеїну та молочного білка. Викладено вимоги санітарії до молочного обладнання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95 я72-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: В353558/2 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського