Жукорський О. М. Погодно-кліматичні та технологічні чинники утримання м'ясної худоби : [монографія] / О. М. Жукорський. - К. : Аграр. наука, 2012. - 162 c. - Бібліогр.: с. 140-162 - укp.
Висвітлено особливості формування продуктивного стану організму молодняку м'ясних порід за впливу технологічних і метеорологічних умов середовища. Показано роль температури довкілля у регуляції фізіологічної реактивності організму за різних умов утримання. Встановлено вплив тривалості підсисного періоду на формування м'ясної продукції.
Шифр НБУВ: ВА760946Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"