РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000374446<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Єфіменко Н. А. 
Методичні підходи розвитку цільової функції якості на харчових підприємствах / Н. А. Єфіменко, Т. І. Ткаченко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2012. - № 4/3. - С. 61-64. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Запропоновано методичні підходи розвитку цільової функції якості на харчових підприємствах. Розроблено концептуальні основи багатовимірності характеру якості та узгодженості параметрів якості харчової продукції, які повністю відповідають положенням теорії всебічного управління якістю.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-106

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського