Юхименко Н. П. Оцінка енерговитрат у процесі подрібнення зернистих харчових продуктів / Н. П. Юхименко, Л. Г. Рожкова // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 166-170. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.
Оцінено енерговитрати на процес подрібнення як відношення питомих енерговитрат на одиницю обновленої поверхні.
Шифр НБУВ: Ж69443Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"