Берник І. М. Особливості вилучення пектину в ультразвуковому кавітаційному полі та його властивості / І. М. Берник, О. Ф. Луговський, І. О. Крапивницька // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 32. - С. 59-62. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.
Представлено результати проведеного багатофакторного експерименту по впливу параметрів ультразвукового поля на гідроліз-екстрагування пектину з яблучної сировини. Досліджено якісні показники одержаного пектину.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"