Коноваліхіна Т. О. Збалансована система показників як засіб моніторингу реалізації стратегії ресторану / Т. О. Коноваліхіна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 34. - С. 41-45. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.
Обгрунтовано необхідність використання збалансованої системи показників за сучасних умов. Досліджено наукові підходи до трактування її сутності. Розроблено збалансовану систему показників моніторингу реалізації стратегії мережі закладів ресторанного господарства.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"