Бевз В. В. Енергоефективність підприємств харчової промисловості - сучасний стан і стратегія розвитку / В. В. Бевз // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 35. - С. 15-17. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.
Зазначено, що енергоефективність та енергозбереження є пріоритетними напрямами енергетичної політики більшості країн. Одна з найгостріших проблем української економіки - висока енергомісткість виробництва. Ефективне енергоспоживання у разі впровадження новітніх технологій збереження енергії в харчовій промисловості зменшить загальне використання енергоресурсів і призведе до зменшення забруднення довкілля.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"