РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000320385<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Стадник І. Я. 
Вплив адгезії тіста на процес замішування / І. Я. Стадник, О. В. Ковальов, В. В. Шутюк, Л. І. Удворгелі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 33. - С. 97-100. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.

Представлено удосконалення технології замішування під час сприяння високоефективного впливу адгезії на процес тістоутворення в тістомісильній камері нової машини дискретної дії. Обгрунтовано площу контакту адгезиву та складові, формуючі роботу на подолання адгезії і деформації тіста під час визначення критеріїв, які впливають на процес тістоутворення, відповідно до кожного певного періоду стадії замішування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.22

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського