Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000320385<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Стадник І. Я. Вплив адгезії тіста на процес замішування / І. Я. Стадник, О. В. Ковальов, В. В. Шутюк, Л. І. Удворгелі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 33. - С. 97-100. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Представлено удосконалення технології замішування під час сприяння високоефективного впливу адгезії на процес тістоутворення в тістомісильній камері нової машини дискретної дії. Обгрунтовано площу контакту адгезиву та складові, формуючі роботу на подолання адгезії і деформації тіста під час визначення критеріїв, які впливають на процес тістоутворення, відповідно до кожного певного періоду стадії замішування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.22
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|