Семенченко О. А. Влияние температуры дегидратации на структуру фации и водного раствора / О. А. Семенченко, В. А. Новиков, Л. В. Новикова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2011. - № 4/6. - С. 24-26. - Библиогр.: 8 назв. - рус.
Проведен анализ вещественного и информационно-полевого каркасов организма человека с целью выявления маркера состояния здоровья. Приведены данные зависимости структуры фации модельной биологической жидкости и водного раствора натрия от температуры.
Шифр НБУВ: Ж24320Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"