Терещенко Л. О. Бережливе виробництво: скорочення непродуктивних втрат і оптимізація процесу виробництва на виноробних підприємствах АР Крим / Л. О. Терещенко, В. М. Сподарик // Економіка і регіон. - 2011. - № 3. - С. 133-137. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Визначено на прикладі трьох виноробних підприємств Криму "часові пастки", тобто втрати часу на зайві операції, які не додають вартості об'єкту виробництва. Розраховано основні показники, які, згідно з філософією бережливого виробництва, дозволяють їх виявити і усунути. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР-6КРИ)306.752.51
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24790 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|