Левченко Н. Г. Формування у майбутніх учителів трудового навчання фахових понять з основ кулінарії : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.02 / Н. Г. Левченко; Ін-т педагогіки НАПН України. - К., 2011. - 19 c. - укp.Визначено місце знань фахових понять з основ кулінарії у підготовці майбутнього вчителя. Проаналізовано сучасний стан проблеми, виокремлено п'ять етапів (підготовчо-мотиваційний, розрізнення головних і другорядних ознак поняття, визначення поняття, оперування поняттям, систематизація понять), що сприятимуть формуванню фахових понять у студентів. Уточнено категорії "поняття", "фахове поняття", "формування фахових понять з основ кулінарії". Запропоновано комплекс форм, методів і засобів, спрямованих на засвоєння студентами понять. Обгрунтовано рівні сформованості фахових понять з основ кулінарії у майбутніх учителів трудового навчання та розроблено, впроваджено у навчальний процес ВНЗ модель і методику формування у майбутніх учителів трудового навчання фахових понять з основ кулінарії. Індекс рубрикатора НБУВ: Ч489.518.5 + Л99 р(4УКР)3-2
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА378524 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|