РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000310962<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Левченко Н. Г. 
Формування у майбутніх учителів трудового навчання фахових понять з основ кулінарії : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.02 / Н. Г. Левченко; Ін-т педагогіки НАПН України. - К., 2011. - 19 c. - укp.

Визначено місце знань фахових понять з основ кулінарії у підготовці майбутнього вчителя. Проаналізовано сучасний стан проблеми, виокремлено п'ять етапів (підготовчо-мотиваційний, розрізнення головних і другорядних ознак поняття, визначення поняття, оперування поняттям, систематизація понять), що сприятимуть формуванню фахових понять у студентів. Уточнено категорії "поняття", "фахове поняття", "формування фахових понять з основ кулінарії". Запропоновано комплекс форм, методів і засобів, спрямованих на засвоєння студентами понять. Обгрунтовано рівні сформованості фахових понять з основ кулінарії у майбутніх учителів трудового навчання та розроблено, впроваджено у навчальний процес ВНЗ модель і методику формування у майбутніх учителів трудового навчання фахових понять з основ кулінарії.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч489.518.5 + Л99 р(4УКР)3-2

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА378524 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського