Журавльова С. М. Технологія готельної справи : навч. посіб. / С. М. Журавльова, В. Д. Білянченко, Т. С. Кукліна, Д. Д. Гурова, О. Л. Зайцева; Запоріз. нац. техн. ун-т, Ін-т упр. та права. - Запоріжжя : ЛІПС, 2010. - 122 c. - укp.Розкрито сутність і подано загальну характеристику готельного господарства (ГГ). Увагу приділено розвитку ГГ в Україні. Запропоновано класифікацію готелів, описано систему управління якісними показниками готельних послуг. Визначено типи організаційних структур готелів, наведено санітарно-гігієнічні вимоги до утримання приміщень. Раскрыта сущность и дана общая характеристика гостиничного хозяйства (ГХ). Внимание уделено ГХ в Украине. Предложена классификация гостиниц, описана система управления качественными показателями гостиничных услуг. Определены типы организационных структур гостиниц, приведены санитарно-гигиенические требования к содержанию помещений. Індекс рубрикатора НБУВ: Ч518.14(0) я73 + У544.135.7 я73 + У9(4УКР)441.357 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА725404 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|