РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000302410<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ємченко І. В. 
Сенсорний аналіз : навч. посіб. / І. В. Ємченко, А. О. Троякова, А. П. Батутіна, М. Ю. Барна, М. М. Мартинюк, М. Я. Гавриляк. - Л. : Афіша, 2009. - 326 c. - Бібліогр.: 36 назв. - укp.

Висвітлено класифікації та види смаків, запахів, зорових і тактильних відчуттів під час проведення сенсорного аналізу. Розглянуто питання застосування методів споживчої оцінки, органолептичного оцінювання зерноборошняних виробів, смакових, молочних і рибних товарів, парфумерних виробів і виробів з пластичних мас. Проаналізовано організацію роботи лабораторії для проведення сенсорних досліджень, наведено загальні правила проведення дегустації.

Освещены классификации и виды вкусов, запахов, зрительных и тактильных чувств при проведении сенсорного анализа. Рассмотрены вопросы применения методов потребительской оценки, органолептической оценки зерномучных изделий, вкусовых, молочных и рыбных товаров, парфюмерных изделий и изделий с пластических масс. Проанализирована организация работы лаборатории для проведения сенсорных исследований, приведены общие правила проведения дегустации.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1с67я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА720303 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського