РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000288261<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Левченко М. М. 
Менеджмент у ресторанному господарстві : навч. посіб. / М. М. Левченко, Л. Є. Калініна; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 256 c. - Бібліогр.: 30 назв - укp.

Розглянуто сутність, організаційні структури, функції та методи менеджменту у сфері ресторанного господарства (РГ). Охарактеризовано технології підготовки, прийняття та реалізації управлінських рішень в цій сфері. Розкрито психологічні особливості праці персоналу закладів РГ за сучасних умов. Увагу приділено документації та діловодству в системі управління закладами РГ, стилям керівництва, організації проведення ділових нарад і методам ведення переговорів.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-212.1 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА738343 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського