Череп А. В. Ефективність франчайзингової діяльності підприємств харчової промисловості в умовах ринкових відносин : монографія / А. В. Череп, А. В. Сучков; МОНМС України, ДВНЗ "Запоріз. нац. ун-т". - Запоріжжя : Арісто, 2011. - 232 c. - Бібліогр.: 130 назв - укp.Висвітлено теоретичні засади франчайзингу. Охарактеризовано правові заходи регулювання франчайзингової діяльності (ФД) в Україні та світі. Увагу приділено проблемам впровадження франчайзингу на вітчизняних підприємствах харчової промисловості, визначено фактори, які стримують цей процес. Доведено необхідність використання методик оцінювання ефективності інвестиційних франчайзингових проектів на підприємствах галузі, наведено рекомендації щодо їх удосконалення. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)292.4 + У9(4УКР)306.71
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА745723 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|