РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000240690<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Оніщенко В. П. 
Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.14 / В. П. Оніщенко; Одес. держ. акад. холоду. - О., 2001. - 34 c. - укp.

Розроблено узагальнені моделі для опису процесів охолодження, заморожування, розморожування різної харчової сировини (м'ясної, рибної) та продуктів, процесів усихання, що відбуваються в камерах холодильників, окремих тунелях та апаратах потокової холодильної обробки. Апробацію математичних моделей проведено на численному експериментальному матеріалі. Висвітлено методики проектування потокових апаратів і тунелів холодильної обробки з узгодженням цілей холодильної технології та можливостей охолоджувальних систем. Апробацію розроблених методик проведено шляхом модернізації охолоджувальних систем, техніко-технологічної експертизи багатьох діючих промислових холодильників, проектування спірального потокового швидкозаморожувального апарата.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л813.7

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА312748 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського