Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000208195<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Шульга О. С. Нові продукти харчування на основі картоплі: (огляд) / О. С. Шульга // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 101-103. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Проаналізовано літературу щодо розвитку та вдосконалення виробництва екструдованих продуктів харчування на основі сухого картопляного пюре. Показано, що даний метод переробки сировини має значні перспективи для подальшого застосування у харчуванні: відкриває широкі можливості для розроблення нових цінних продуктів харчування спрямованої дії. Індекс рубрикатора НБУВ: Л972
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|