РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000203014<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Рибак Г. М. 
Дослідження тваринної та рослинної сировини фізико-хімічними методами аналізу при виготовленні продукції для дитячого харчування / Г. М. Рибак, М. А. Кудрик, К. П. Стебліна // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2009. - № 2. - С. 54-57. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.

Обурунтовано доцільність використання курятини та фруктової домішки (кизил, хеномелес, обліпиха) у процесі виробництва м'ясо-рослинних консервів для дитячого харчування. Встановлено, що фруктова домішка має високу відновлювальну здатність і при введенні її у відповідній кількості змінює величину редокс-потенціалу. Внесення фруктової домішки в кількості: хеномелесу - 8 %, кизилу - 8 %, калини - 2 %, обліпихи - 5 % дозволило підвищити вміст вітаміну C у 15 - 30 разів, а кількість органічних кислот зросла майже вдвічі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л967

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського