РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000187422<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шульга О. С. 
Дослідження можливості одержання продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 22. - С. 14-17. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Наведено результати вивчення можливості застосування сухого картопляного пюре у виробництві екструдованих продуктів харчування. Досліджено фізико-хімічні показники сухого картопляного пюре та продуктів з нього. Встановлено вплив процесу екструзії на ступінь гідролізу крохмалю. Визначено оптимальні параметри процесу екструзії сухого картопляного пюре.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л972

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського