Ощипок І. М. Обгрунтування основних проектних параметрів маніпуляторів для харчових виробництв / І. М. Ощипок // Харч. пром-сть. - 2007. - № 5. - С. 94-97. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.
Описано методику розрахунку проектних параметрів маніпуляторів із урахуванням особливостей харчових виробництв. Розглянуто розрахунки маніпулятора з телескопічною ланкою рукоятки. Одержано аналітичні залежності між проектними параметрами маніпулятора та його конструктивними особливостями.
Шифр НБУВ: Ж29432Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"