Череп А. В. Необхідність удосконалення методологічних підходів щодо управління витратами підприємств харчової промисловості / А. В. Череп // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 21. - С. 155-158. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.
Розглянуто основні системи управління витратами на підприємствах (УВП) харчової промисловості (ХП). Проаналізовано проблеми управління витратами, визначено необхідність створення досконалих систем екологічного захисту довкілля на підприємствах ХП. Обгрунтовано необхідність удосконалення методологічних підходів УВП ХП за ринкових умов.
Шифр НБУВ: Ж71985Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"