Мельник О. Ю. Дослідження термічної стійкості модифікованих крохмалів різних видів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, О. П. Перепелиця, М. В. Лазаренко // Харч. пром-сть. - 2005. - № 4. - С. 56-59. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Досліджено термічну стійкість нативних і модифікованих крохмалів для визначення стану вологи в них. За допомогою методів термогравіметрії одержано інформацію про відносну термічну стабільність крохмалю, про залежність термостабільності від характеру модифікаційних домішок, роль вологи в кінетиці термічної деструкції. Досліджено реакції термічного розкладання цих сполук, вивчено умови їх проходження, встановлено фактори, які сприяють зниженню втрат сировини та стабілізації продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|