Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Сімахіна Г. О. Особливості становлення фахівців-технологів третього тисячоліття / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 11-15. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Визначено основні пріоритети у підготовці та становленні технологів з розроблення і виробництва харчових продуктів оздоровчої дії, виходячи із сучасних потреб людини та останніх досягнень науки й технології перероблення сільськогосподарської сировини. Обгрунтовано необхідність поєднання професійних і гуманітарних знань у системі навчання майбутніх фахівців. Ключ. слова: фахівець, євроінтеграція, біологічно активні речовини, нові технології навчання, експериментальна наука, технологічне мислення, творча фантазія Індекс рубрикатора НБУВ: Л80р(4УКР)3
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|