Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000149392<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Українець А. І. Перспективи використання омічного нагрівання для оброблення харчової сировини / А. І. Українець, М. П. Купчик, М. І. Лебовка, М. В. Шинкарик // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 109-112. - Бібліогр.: 22 назв. - укp.Надано стислий огляд перспектив застосування омічного нагрівання для обробки харчової сировини. Розглянуто найважливіші переваги використання омічних технологій у порівнянні з традиційними технологіями конвективного нагрівання. Обговорено основи теорії та механізми омічного нагрівання в біологічних харчових середовищах. Проаналізовано параметри впливу на ефективність омічного нагрівання. Наведено результати комп'ютерних досліджень залежності електропровідності, концентрації теплової інверсії та просторового розподілу локальних швидкостей нагрівання в гетерогенних харчових середовищах від концентрації твердої фази та ступеня анізотропії форми твердих частинок. Розглянуто деякі приклади сучасних індустріальних застосувань омічного нагрівання в харчовій промисловості. Індекс рубрикатора НБУВ: Л813
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|