РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000148639<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Штангеєва Н. І. 
Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів / Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, О. В. Ничик, В. Є. Носенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 59-61. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Запропоновано підвищити якість цукру, очищаючи клеровку жовтого цукру коагулянтом "Полвак". Розроблено технології нових видів продукції - інвертних сиропів з очищеної клеровки жовтого цукру. Наведено способи інтенсифікації процесів кислотного і ферментативного гідролізу цукрози.


Ключ. слова: цукрове виробництво, інвертний сироп, клеровка, жовтий цукор, коагулянт, кислотний і ферментативний гідроліз, комплексна переробка сировини, якість, асортимент продукції
Індекс рубрикатора НБУВ: Л84

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського