Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000148639<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Штангеєва Н. І. Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів / Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, О. В. Ничик, В. Є. Носенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 59-61. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Запропоновано підвищити якість цукру, очищаючи клеровку жовтого цукру коагулянтом "Полвак". Розроблено технології нових видів продукції - інвертних сиропів з очищеної клеровки жовтого цукру. Наведено способи інтенсифікації процесів кислотного і ферментативного гідролізу цукрози. Ключ. слова: цукрове виробництво, інвертний сироп, клеровка, жовтий цукор, коагулянт, кислотний і ферментативний гідроліз, комплексна переробка сировини, якість, асортимент продукції Індекс рубрикатора НБУВ: Л84
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|