Скрипченко Н. В. Біохімічне дослідження жирнокислотного складу плодів актинідії (A. Arguta) / Н. В. Скрипченко, В. І. Ярешко, Н. І. Джуренко, О. П. Паламарчук, П. А. Мороз, С. М. Тимчук, В. Л. Бречко // Фармац. журн. - 2004. - № 2. - С. 72-76. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Из плодов актинидии (A. arguta) выделен липофильный комплекс и методом газожидкостной хроматографии изучены его качественные показатели. Плоды актинидии содержат <$E 36,8~symbol С~0,6~%> масла. Идентифицировано пять основных жирных кислот, в т.ч. линоленовая (63,3 %), олеиновая (16,2 %) и линолевая (8,3 %). Індекс рубрикатора НБУВ: Р282.111
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж28227 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|