Давидюк М. Традиційне харчування волинян : [Закінч.] / М. Давидюк // Нар. творчість та етнографія. - 2006. - № 2. - С. 61-70. - Бібліогр.: с. 68-70. - укp.Розглянуто особливості харчування та приготування різноманітних страв на Волині, що були тісно пов'язані з релігією, обрядами і найбільш виразно проявлялися в святковій та обрядовій їжі: на хрестинах, весіллях, похоронах, поминках, під час різдвяно-новорічного циклу та інших великих свят протягом року. Рассмотрены особенности питания и приготовления разнообразных блюд на Волыни, которые были тесно связаны с религией, обрядами и наиболее выразительно проявлялись в праздничной и обрядовой пище: на крестинах, свадьбах, похоронах, поминках, во время рождественско-новогоднего цикла и других больших праздников на протяжении года. Індекс рубрикатора НБУВ: Т52(23=УКР3А/Я)-425
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж27482 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|