РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000104965<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Клименко М. М. 
Технологія м'яса та м'ясних продуктів : Підруч. / М. М. Клименко, Л. Г. Віннікова, І. Г. Береза, Г. І. Гончаров, В. М. Пасічний, Л. В. Баль-Прилипко, І. І. Кишенько, О. О. Буша, К. Д. Ткаченко. - К. : Вища освіта, 2006. - 639 c. - Бібліогр.: 27 назв. - укp.

Наведено характеристики основних видів і порід забійних тварин, птиці та кролів. Визначено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м'яса та продуктів забою. Описано технологію забою та первинної переробки худоби, свиней, птиці та кролів, особливості обробки продуктів забою й яєць. Проаналізовано особливості виготовлення ковбасних виробів, напівфабрикатів і м'ясних консервів, виробництва кормової та технічної продукції з м'ясної сировини. Висвітлено проблеми ресурсоощадження в м'ясній галузі, виробництва комбінованих м'ясних продуктів та якості виробів. Розглянуто питання санітарії та гігієни, перспективи розвитку технології м'яса та м'ясних продуктів.

Приведены характеристики основных видов и пород забойных животных, птицы и кролей. Определены химический состав, технологические и биологические свойства мяса и продуктов забоя. Описаны технология забоя и первичной переработки скота, свиней, птицы и кролей, особенности обработки продуктов забоя и яиц. Проанализированы особенности изготовления колбасных изделий, полуфабрикатов и мясных консервов, производства кормовой и технической продукции из мясного сырья. Освещены проблемы ресурсосбережения в мясной отрасли, производства комбинированных мясных продуктов и качества изделий. Рассмотрены вопросы санитарии и гигиены, перспективы развития технологии мяса и мясных продуктов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л92я73

Шифр НБУВ: ВА681581 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського