Давыдова В. Р. Пища как фактор поддержания работоспособности спортсменов / В. Р. Давыдова, Т. В. Крюк, Т. В. Нужная // Педагогіка, психологія та мед.-біол. пробл. фіз. виховання і спорту. - 2007. - № 5. - С. 164-168. - Библиогр.: 6 назв. - рус.Проанализировано влияние качественных и количественных харакеристик продуктов питания на работоспособность спортсменов, тренирующихся в условиях промышленного города. Показана необходимость тщательной разработки каждодневного рациона с учетом планируемой нагрузки, а также контроля безопасности пищевых продуктов. Проаналізовано вплив якісних і кількісних характеристик продуктів харчування на працездатність спортсменів, що тренуються за умов промислового міста. Показано необхідність ретельної розробки щоденного раціону з урахуванням планованого навантаження, а також контролю безпеки харчових продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Ч510.811
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69411 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|