Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. / ред.: М. І. Пересічний; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2004. - 208 c. - укp.Наведено результати досліджень прогресивних технологій виготовлення харчової продукції підвищеної біологічної цінності, збереження та транспортування харчових продуктів, організації обслуговування в роздрібній торгівлі, ресторанному та готельному господарствах, туризмі. Висвітлено проблеми розвитку туристичної індустрії за ринкових умов господарювання, а також організаційно-економічні передумови розвитку нових видів туризму в Україні - сільського та екологічного. Приведены результаты исследований прогрессивных технологий изготовления пищевой продукции повышенной биологической ценности, хранения и транспортировки пищевых продуктов, организации обслуживания в розничной торговле, ресторанном и гостиничном хозяйствах, туризме. Освещены проблемы развития туристической индустрии в рыночных условиях хозяйствования, а также организационно-экономические предпосылки развития новых видов туризма в Украине - сельского и экологического. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14 я43 + У9(4УКР)49:Ч518 я43 + Л99 я43
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС39438 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|