Гігієна громадського харчування : Опор. конспект лекцій / ред.: В. Н. Корзун, М. К. Булгакова; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2003. - 105 c. - Бібліогр.: 34 назв. - укp.Проаналізовано значення навколишнього середовища в житті людини, розкрито основи радіоекології. Розглянуто питання профілактики харчових отруєнь, наведено санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення, проектування та утримання підприємств громадського харчування, кулінарної обробки харчових продуктів, а також критерії гігієнічної оцінки їх якості. Проанализировано значение окружающей среды в жизни человека, раскрыты основы радиоэкологии. Рассмотрены вопросы профилактики пищевых отравлений, приведены санитарно-гигиенические требования к размещению, проектированию и содержанию предприятий общественного питания, кулинарной обработки пищевых продуктов, а также критерии гигиенической оценки их качества. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.6я73-2
Шифр НБУВ: СО25815 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|