РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000066151<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Чмиленко Ф. О. 
Хімічний контроль якості продуктів харчування : Навч. посібник / Ф. О. Чмиленко, Л. В. Соболь; Дніпропетр. нац. ун-т. - Д., 2001. - 136 c. - Бібліогр.: с. 135. - укp.

Наведено відомості з хімічного контролю якості продуктів харчування. Розглянуто хімічні та фізичні властивості молока, а також особливості дослідження кисломолочних продуктів. Наведено методи дослідження м'яса та м'ясопродуктів, риби та рибних продуктів, меду, борошна, круп, хліба та хлібопродуктів, рослинних олій та жирів, алкогольних і безалкогольних напоїв, кави.

Приведены сведения о химическом контроле качества продуктов питания. Рассмотрены химические и физические свойства молока, а также особенности исследования кисломолочных продуктов. Приведены методы исследования мяса и мясопродуктов, рыбы и рыбных продуктов, меда, муки, круп, хлеба и хлебопродуктов, растительных масел и жиров, алкогольных и безалкоголных напитков, кофе.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-7я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА633998 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського