Чмиленко Ф. О. Хімічний контроль якості продуктів харчування : Навч. посібник / Ф. О. Чмиленко, Л. В. Соболь; Дніпропетр. нац. ун-т. - Д., 2001. - 136 c. - Бібліогр.: с. 135. - укp.Наведено відомості з хімічного контролю якості продуктів харчування. Розглянуто хімічні та фізичні властивості молока, а також особливості дослідження кисломолочних продуктів. Наведено методи дослідження м'яса та м'ясопродуктів, риби та рибних продуктів, меду, борошна, круп, хліба та хлібопродуктів, рослинних олій та жирів, алкогольних і безалкогольних напоїв, кави. Приведены сведения о химическом контроле качества продуктов питания. Рассмотрены химические и физические свойства молока, а также особенности исследования кисломолочных продуктов. Приведены методы исследования мяса и мясопродуктов, рыбы и рыбных продуктов, меда, муки, круп, хлеба и хлебопродуктов, растительных масел и жиров, алкогольных и безалкоголных напитков, кофе. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-7я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА633998 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|