Пересічний М. І. Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика / М. І. Пересічний, В. Н. Корзун, М. Ф. Кравченко, О. М. Григоренко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 526 c. - укp.Розглянуто методологічні аспекти та обгрунтовано технологію виготовлення продуктів харчування з використанням біологічно активної сировини для харчування населення, яке мешкає за умов екологічно порушеного середовища. Наведено дані щодо особливостей технологічної обробки біологічно активної сировини, її фізико-хімічних та функціональних властивостей. Визначено оптимальні режими виробництва продуктів оздоровчого призначення. Рассмотрены методологические аспекты и обоснована технология изготовления продуктов питания с использованием биологически активного сырья для питания населения, проживающего в условиях экологически нарушенной среды. Приведены данные об особенностях технологической обработки биологически активного сырья, ее физико-химических и функциональных свойствах. Определены оптимальные режимы производства продуктов оздоровительного назначения. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-3 + Р123.0
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА642777 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|