РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000065273<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пересічний М. І. 
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, П. О. Карпенко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 321 c. - Бібліогр.: с. 315-320. - укp.

Обгрунтовано теоретичні та практичні аспекти використання харчових домішок, одержаних за новітніми технологіями, які збагачують харчові продукти вітамінами, мінеральними речовинами, харчовими волокнами, сприяють підвищенню резистентності організму людини. Наведено наукові дані щодо застосування окремих харчових продуктів і домішок підвищеної біологічної дії, розглянуто особливості їх виробництва та технологічного використання у складі рецептур кулінарних страв і виробів. Описано технологію виробництва продукції громадського харчування з використанням даних домішок.

Обоснованы теоретические и практические аспекты использования пищевых добавок, полученных по новейшим технологиям, которые обогащают пищевые продукты витаминами, минеральными веществами, пищевыми волокнами, благоприятствуют повышению резистентности организма человека. Приведены научные данные по применению отдельных пищевых продуктов и добавок повышенного биологического действия, рассмотрены особенности их производства и технологического использования в составе рецептур кулинарных блюд и изделий. Описана технология производства продукции общественного питания с использованием данных добавок.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА642067 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського