Герасимов В. І. Свинарство і технологія виробництва свинини : Підруч. для підгот. фахівців у агр. вищ. навч. закл. III - IV рівнів акредитації із спец. "Зооінженерія" / В. І. Герасимов, Л. М. Цицюрський, Д. І. Барановський, В. М. Нагаєвич, В. П. Рибалко. - 2-е вид., доповн. і переробл. - Х. : Еспада, 2003. - 446 c. - Бібліогр.: с. 439-442. - укp.Висвітлено стан і перспективи розвитку свинарства, а також біологічні особливості свиней. Розглянуто питання їх генофонду, проведення селекційно-племінної роботи, використання гібридизації. Наведено сучасні технології виробництва свинини за різних форм господарювання, висвітлено особливості вирощування та відгодівлі свиней за умов фермерських господарств. Освещены состояние и перспективы развития свиноводства, а также биологические особенности свиней. Рассмотрены их генофонд, а также вопросы проведения селекционно-племенной работы, применения гибридизации. Приведены современные технологии производства свинины при различных формах хозяйствования, освещены особенности выращивания и откорма свиней в фермерских хозяйствах. Індекс рубрикатора НБУВ: П65я73
Шифр НБУВ: ВА639541 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|