Методи визначення показників якості рослинницької продукції. Вип. 7 / ред.: О. М. Гончар; Держ. коміс. України по випробуванню та охороні сортів рослин. - К. : Алефа, 2000. - 144 c. - (Сер. Методика держ. сортовипробування с.-г. культур). - укp.Наведено методи технологічної оцінки зерна різних культур і продуктів з нього, а також седиментаційну оцінку якостей твердої пшениці, досліджено фізичні властивості тіста на фаринографі, кольору крупи та готових макаронів, а також чисельність втрати сухої речовини під час варіння. Розглянуто принципи та методи проведення аналізу та визначення хімічної якості рослинної продукції. Визначено умови проростання зерна пивоварного ячменю, розглянуто вміст клейковини в борошні та зерні пшениці та тритикале, проаналізовано особливості круп'яних і зернобобових культур. Індекс рубрикатора НБУВ: П136.5(4УКР)
Рубрики:
Шифр НБУВ: В343621/7 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|