РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000051352<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Методи визначення показників якості рослинницької продукції. Вип. 7 / ред.: О. М. Гончар; Держ. коміс. України по випробуванню та охороні сортів рослин. - К. : Алефа, 2000. - 144 c. - (Сер. Методика держ. сортовипробування с.-г. культур). - укp.

Наведено методи технологічної оцінки зерна різних культур і продуктів з нього, а також седиментаційну оцінку якостей твердої пшениці, досліджено фізичні властивості тіста на фаринографі, кольору крупи та готових макаронів, а також чисельність втрати сухої речовини під час варіння. Розглянуто принципи та методи проведення аналізу та визначення хімічної якості рослинної продукції. Визначено умови проростання зерна пивоварного ячменю, розглянуто вміст клейковини в борошні та зерні пшениці та тритикале, проаналізовано особливості круп'яних і зернобобових культур.


Індекс рубрикатора НБУВ: П136.5(4УКР)

Рубрики:

Шифр НБУВ: В343621/7 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського