![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000048733<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Зось-Кіор М. В. Виробництво м'яса великої рогатої худоби в пасовищний період в умовах Луганської області / М. В. Зось-Кіор // Наук. вісн. Нац. аграр. ун-ту. - 2001. - Вип. 44. - С. 114-117. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Зазначено, що на Луганщині виробництво м'яса великої рогатої худоби є перспективним, проте невизначеними залишаються економічно ефективні технології виробництва цієї продукції, особливо в літній період. Розглянуто деякі актуальні аспекти цих технологій. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр-4Луг)325.250-07
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69836 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|