Щербань В. П. Організаційно-економічний механізм продовольчої безпеки регіону / В. П. Щербань. - Суми : СОД "Козацький вал", 2000. - 288 c. - Бібліогр.: с. 196-214. - укp.Досліджено теоретичні засади продовольчої безпеки Сумщини, що трактується, перш за все, як безпека продуктів харчування для споживачів. Розглянуто питання забрудненості продукції АПК, токсикології забруднювачів та екологічної епідеміології, визначено роль існуючих технологій. Особливу увагу приділено економічним чинникам занепаду сільського господарства області та організаційно-економічним механізмам зниження собівартості продукції, економії трансакційних витрат. Наведено приклади науково обгрунтованих рекомендацій щодо підвищення ефективності господарювання та екологізації АПК регіону, які пройшли випробовування на сільськогосподарських підприємствах Сумщини та інших регіонів України та СНД. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)320-28 + У9(4УКР)0-945
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА605255 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|