Сморочинський О. М. Вплив передзабійних факторів на кількісні та якісні показники баранини / О. М. Сморочинський // Тавр. наук. вісн. - 1999. - Вип. 11, ч. I. - С. 156-158. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Розглянуто резерви збільшення виробництва баранини та покращання її якості за умов впровадження нового підходу до технології передзабійного утримання овець. Зменшення тривалості утримання валушків асканійської тонкорунної породи з 24 до 15 годин - у передзабійний період підвищило: забійний вихід на 1,8 %, вихід у м'якоті - на 1,4 %, вихід баранини 1 сорту на 1,4%, кількість туш вищої вгодованості - на 4,2 % з кращими білково-якісноими показниками м'яса. Індекс рубрикатора НБУВ: П661-466.9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69225 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|