Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=EJ000145/2018/4/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Agricultural and resource economics: international scientific e-journal
: електрон. наук. фах. вид..- Харків
Agricultural and Resource Economics: International Scientific E-journal

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Fatusin A. F., Oladehinde G. J. Implication of ICT use on productivity and regional development planning among small scale enterprises in Ondo state. - C. 5-19.
  4. Zubikova A. Curse or blessing: economic growth and natural resources (Comparison of the Development of Botswana, Canada, Nigeria and Norway in the Early 21st Century). - C. 20-41.
  5. Бабич М. Соціально-економічна та екологічна стійкість коротких ланцюгів постачання: можливості для розвитку сільських територій. - C. 42-59.
  6. Дудогло Т. Нетрадиционный подход расчета эффективности аграрной продукции. - C. 60-76.
  7. Копитова І. Управлінський потенціал організаційної культури у розв’язанні ділових конфліктів. - C. 77-90.
  8. Кушнір В. Внутрішньогосподарський контроль у системі управління м’ясопереробним підприємством. - C. 91-108.
  9. Ляліна Н. Вплив інтенсивності витрат кормів на ефективність молочного скотарства. - C. 109-119.
  10. Сокіл О. Таксономія звітності про сталий розвиток сільськогосподарських підприємств. - C. 120-135.
  11. Сумець О. Стратегії управління бізнесом. - C. 136-148.
  12. Тодорич Л. Эффективность операционной деятельности сельскохозяйственных предприятий. - C. 149-161.
  13. Чередніченко О, Пащенко О. Економічні аспекти виробництва та споживання молока й молочних продуктів. - C. 162-173.
  14. До відома авторів. - C. 174-180.
2018
Vol. 4
№ 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського