Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=EJ000036/2009/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Економіка. Управління. Інновації
: електрон. наук. фах. вид..- Житомир. Серія, Економічні науки
Ekonomìka, upravlìnnâ, ìnnovacìï

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Бакуліна О. С. Методи оцінки мотивації персоналу сільськогосподарських підприємств.
  4. Бойко О. С. Організаційно-економічні умови активізації інноваційної діяльності.
  5. Бубенко І. В., Разінкова В. П. Оцінка впливу залучення позикових коштів на ефективність діяльності підприємства.
  6. Вдовиченко А. М., Нагайник В. А. Поєднання держави і бізнесу – головна умова підвищення конкурентоспроможності України в період глобалізації та фінансово-економічної кризи.
  7. Великий Ю. В. Інноваційно-технологічний потенціал підприємств миколаївської області.
  8. Вишневська Н. М. Якість товару як головний чинник підвищення конкурентоспроможності продовольчої продукції.
  9. Вікарчук О. І. Інвестиційний фактор у формуванні ресурсного потенціалу.
  10. Гаврилюк І. В. Розвиток персоналу як фактор конкурентоспроможності працівників та організації.
  11. Герасимчук Н. А. Конкурентоздатність малого агротуристичного підприємства в умовах кризи.
  12. Гольцман І. О. Теоретичні засади формування системи мотивації в кадровому менеджменті як важливий чинник забезпечення конкурентоспроможності.
  13. Гринин В. Г. Деякі уроки світової кризи: не всі убожіють.
  14. Дейнеко Л. В., Троян В. Л., Шелудько Е. І. Інноваційний шлях виходу агропродовольчого сектора з кризи.
  15. Захарчук С. С. Деякі проблеми державного регулювання економіки в аспекті підвищення конкурентоспроможності продовольчого сектора України.
  16. Іскренко Л. П. Фінансове забезпечення молочної галузі України після вступу до Світової організації торгівлі: загрози та перспективи.
  17. Калініченко О. О. Кризові явища вітчизняних підприємств.
  18. Карпюк О. А. Проблеми оцінки конкурентоспроможності освітніх послуг.
  19. Кішка О. С. Удосконалення електронного обліку та звітності господарської діяльності.
  20. Колесник О. О. Оцінка стану конкурентоспроможності туристичних підприємств України.
  21. Кончин В. І. Реформування системи економічної освіти у вищій школі: відхід від канонічної освітньої політики МОН України та необхідність посилення механізмів лібералізації.
  22. Купчак П. М. Інноваційний розвиток харчової промисловості як чинник галузевої і національної конкурентоспроможності.
  23. Куценко В. І. Аграрний й екологічний туризм в якості локомотива розвитку сільської економіки.
  24. Левківська Л. М. Перспективи розвитку маркетингової інфраструктури аграрного ринку.
  25. Мациборська Г .К., Пугачевська О. В. Аналіз конкурентоспроможності регіонів України в умовах глобалізації світової економіки.
  26. Момонт Т. В. Особливості формування ринку конкурентоздатних туристичних послуг.
  27. Нестеренко Л. О. Планування комплексу мерчандайзингу.
  28. Нікітчина О. В. Роль та значення страхового ринку в умовах ринкової трансформації.
  29. Патарідзе-Вишинська М. В. Управлінський аспект визначення фінансового результату.
  30. Пацалюк К. О. Теоретичні підходи щодо оцінки персоналу.
  31. Польова О. Л. Оцінка ефективності виробництва за рівнем енергоощадності реконструкції тваринницьких будівель.
  32. Пунько Б. М. Глобалізація кризи як наслідковий процес глобалізації економіки: регуляторні індикатори стабілізації і спокою економічних процесів.
  33. Савіна Н. Б. Особливості управління логістичною системою на етапі повернення інвестиційних ресурсів.
  34. Самійленко Г. М. Сучасний погляд на формування промислового комплексу регіону.
  35. Саух І. В. Методологічні підходи до формування кластерної моделі регіонального розвитку.
  36. Сорока С. П. Валютний курс і його фактори в умовах фінансової нестабільності.
  37. Стожок О. З., Бурбела Т. Н. Методичні аспекти формування системи показників оцінки ефективності виробництва товарів та послуг.
  38. Тищенко С. В., Якобчук В. П. Конкурентоспроможність трудових ресурсів села.
  39. Харчишина О. В. Порівняльний аналіз сучасних підходів до типології організаційних культур.
  40. Шабардіна Ю. В. Аспекти конкурентоспроможності рекреаційної сфери (на прикладі Чернігівської області).
  41. Шиманська В. В., Саух І. В. Економічна безпека як фактор підвищення конкурентоспроможності держави.
  42. Юзик Л. О. Конкурентоспроможність підприємства на засадах соціально-орієнтованого маркетингу.
  43. Яковенко Н. М. Проблеми розвитку малого бізнесу України в умовах глобалізації економіки.
  44. Янковська О.І. Еволюція моделей інноваційного процесу.
2009
Вип. 2 (2)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського