Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74580/2018/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вівчарство та козівництво
: фах. темат. наук. зб..- Нова Каховка

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Вдовиченко Ю. В., Жарук П. Г., Заруба К. В., Маслюк А. М., Жарук Л. В. Стан та перспективи розвитку вівчарства в державних підприємствах дослідних господарствах мережі НААН. - C. 3-17.
  4. Атановська-Маслюк О. Й., Маслюк А. М. Особливості розвитку молодняку овець асканійської м'ясо-вовнової породи в період підсису. - C. 18-28.
  5. Вовченко Б. О., Соболь О. М. Актуальність використання пастуших собак в умовах сучасного ведення галузі вівчарства. - C. 29-38.
  6. Заруба К. В., Дрозд С. Л. М’ясна продуктивність молодняку за промислового схрещування овець асканійської тонкорунної породи з м’ясними генотипами. - C. 39-47.
  7. Маслюк А. М. Оцінка будови тіла племінних кіз молочних порід. - C. 48-57.
  8. Могильницька С. В. Відгодівельні показники та рівень м’ясної продуктивності овець асканійської каракульської породи та помісей з асканійською м'ясововновою. - C. 58-66.
  9. Польська П. І., Калащук Г. П. Інноваційні генетичні ресурси – асканійські кросбреди та асканійські чорноголові для відновлення галузі вівчарства в Україні у ринкових умовах. - C. 67-80.
  10. Помітун І. А., Корх І. В., Косова Н. О., Бойко Н. В., Паньків Л. П., Рязанов П. О. Особливості формування м’ясності при вирощуванні баранців до різної забійної маси. - C. 81-90.
  11. Рижих С. С. Інтенсивність росту молодняку овець різних генотипів. - C. 91-99.
  12. Іванина О. П. Технологічні способи переробки овечого молока в продукцію з пробіотичними властивостями. - C. 100-108.
  13. Лесик О. Б., Похивка М. В. Виробництво овечого молока та його переробка на різні кисломолочні продукти в умовах Буковини. - C. 109-119.
  14. Rensevych Ye. O., Yakovchuk V. S. The research of the felt fulling process from the coarse sheep wool. - C. 120-126.
  15. Яковчук В. С., Заруба К. В. Раннє інтенсивне використання ярок та їх вовнова продуктивність. - C. 127-137.
  16. Іовенко В. М. Імуногенетичні та імунологічні взаємини між особинами овець батьківських пар та їх потомками. - C. 138-145.
  17. Мокеєв І. О., Івіна К. А., Чічаєва О. П. Прогнозування продуктивності овець цигайської породи методом ковзного середнього. - C. 146-155.
  18. Яковчук Г. О., Скрепець К. В. Особливості генетичної структури популяцій овець таврійського типу асканійської тонкорунної породи. - C. 156-168.
  19. Гратило О. Д., Смєнова Г. С., Кононенко В. Г., Столбуненко С. Г. Добір багаторічних трав та їх травосумішок для поліпшення малопродуктивних природних кормових угідь Південного Степу України. - C. 169-180.
  20. Єфремов Д. В., Свістула М. М., Горб С. В. Оптимізація енерго-протеїнового живлення баранців м’ясних генотипів. - C. 181-190.
  21. Cвістула М. М., Єфремов Д. В., Горб С. В. Продуктивність мериносових ярок за корекції їх енергетичного живлення. - C. 191-199.
2018
Вип. 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського